Hoppa över navigering

Nyheter från Renishaw

De senaste företags- och produktnyheterna från Renishaw

 • En ny innovativ pulsgivarskala öppnar för nya möjligheter

  RKLC close-up Den globala metrologispecialisten Renishaw har lanserat en ny substratanpassad pulsgivarskala som anpassar sig till det underliggande substratets temperaturegenskaper. RKLC-pulsgivarskalan är en robust, 6 mm bred tejp i rostfritt stål med en tjocklek på endast 0,15 mm. Skalan är kompatibel med Renishaws serier med inkrementella pulsgivare VIONiC™, TONiC™ och QUANTiC™.

 • Renishaw avtäcker den senaste robusta och tillförlitliga verktygsinställningslösningen för användning med svarvar och multifunktionsmaskiner

  APC Det globala teknikföretaget Renishaw kommer lansera den nya verktygsinställningsproben APCA-45. APCA-45 är speciellt konstruerad för de tuffaste bearbetningsmiljöerna i svarvar och multifunktionsmaskiner, och är en robust, tillförlitlig och automatiserad lösning för att ställa in många olika verktyg – till exempel verktyg för svarvning, spårning, gängning och borrning.

 • Ett nytt uppriktningslasersystem ökar Renishaws utbud av lösningar för maskinkalibrering

  Squareness measurement using XK10 on a machine tool Renishaws nya uppriktningslasersystem XK10 har utvecklats för användning under monteringen och uppriktningen av verktygsmaskiner, vilket ersätter behovet av referensdetaljer. Det kan användas på linjära skenor för att säkerställa att de är raka, fyrkantiga och jämna, samt för att bedöma spindelriktningen och koaxialiteten för roterande maskiner. Dessa faktorer kan mätas och riktas upp med XK10 under bygget, med systemets realtids-display.

 • Det nya QuickLoad™ rail system ökar hastigheten, genomströmningen och noggrannheten vid inspektion av detaljer.

  Renishaw QuickLoad rail and plates Renishaw är glada att meddela att QuickLoad™-rail system introduceras till utbudet av mätningsfixturering. QuickLoad rail system har utvecklats för användning med koordinatmätmaskiner och ger en säker position för att hålla arbetsstycken när det används tillsammans med QuickLoad-basplattor, som placeras på skenan, på någon sida, med snabbkopplingsmagneter och placeringsstift.

 • Renishaw lanserar en ny extremt kompakt radioprob med hög repeterbarhet

  RMP400 Renishaw, ett globalt teknologiföretag, introducerar RMP400-proben för verktygsmaskiner på IMTS, USA och AMB, Tyskland, innan dess officiella lansering på JIMTOF 2018 i Japan. Denna extremt kompakta trådtöjningsprob är utvecklad för små 5-axliga verktygsmaskiner och är en tillförlitlig och noggrann kontaktprobslösning för detaljinställning, mätning av mått och kontroll av maskinens prestanda.

Nyheter efter kategori