Hoppa över navigering

Raman-träning

Fyra sätt att få träning

Vi vill att du ska utnyttja den fulla potentialen hos ditt Raman-system och använda alla dess funktioner och kapacitet. Vi erbjuder en mängd träningsalternativ för att hjälpa dig att uppnå detta.

Användarguider

Vi har ett heltäckande utbud av träningsmoduler. Dessa kan hjälpa dig att använda ditt Raman-system effektivt och utnyttja dess fulla potential.

Träningsmodulerna är skrivna av Renishaws expertsystemanvändare. De ger steg-för-steg-hjälp och vägledning. De kan svara på alla frågor som du har efter din inledande träning.

Träningsmodulerna består av:

  • ”Hur man”-vägledning på skärmen som du kan komma åt via WiRE-programvarans ”Hjälp”-meny
  • Dokument och videor online, som kan laddas ner från denna webbplats

Endast kunder och användare av Renishaw Raman-system har tillgång till onlinedokumenten.

Klicka nedan för att begära åtkomst till onlinemodulerna. Du behöver inte begära åtkomst till flera moduler. När det är godkänt kan du komma åt alla träningsmoduler.

Du behöver ange information om din organisation och registrera en e-postadress för organisationen (t.ex. förnamn.efternamn@företaget.se). Notera att adresser från t.ex. google.com och yahoo.com inte är lämpliga.

Registreringen utförs i två steg:

  • Först (inom en timme) blir du automatiskt registrerad på MyRenishaw.
    Då kan du enkelt ladda ner dokument från webbplatsen, förutom träningsmodulera.
  • Sedan (inom en arbetsdag) kontrollerar Renishaws personal din information och ger dig tillgång till alla träningsmoduler.
    Vi skickar ett e-postmeddelande till dig som bekräftar detta.

Raman Revealed-träningstillfällen

Om du är en ny användare eller användare på mellannivå av inVia är vårt Raman Revealed-träningstillfälle för dig. Detta gruppträningstillfälle hjälper till att lära dig hur du får ut mesta möjliga av din inVia. Under tre dagar får du svar på frågor som t.ex.: ”Vilken laservåglängd ska jag använda?”, ”När ska jag använda de olika objektiven?”, ”Hur ska jag preparera mitt prov?” och många fler.

För mer information och för att registrera ditt intresse, besök Raman Revealed-sidorna

Specialanpassad träning

Vi kan tillhandahålla träning speciellt för era applikationers behov. Detta tillhandahålls av vårt applikationsteam antingen hos er, eller på en Renishaw-anläggning. Om du anser att träningsalternativen ovan inte uppfyller era behov, prata med din lokala Renishaw-kontaktperson om era specifika krav.

”Uppstarts”-träning

Detta ”uppstarts”-träningstillfälle är personligt anpassat och interaktivt, och ingår som standard med alla systeminköp. En medlem av Renishaws internationella serviceteam förklarar systemets grundläggande funktioner och utbildar användarna i hur man får det att fortsätta att fungera effektivt. Detta säkerställer att ditt system ger konsekvent, pålitlig och kalibrerad prestanda.