Hoppa över navigering

Raman-produkter

Forskare och ingenjörer väljer Renishaw som sin partner, eftersom den höga kvaliteten på deras produkter och innovativ teknologi ger de bästa resultaten. Utforska vårt utbud av instrument och välj den Raman-spektrometer som bäst passar för dina analysbehov.

Raman-instrument

Analysera data från inVia

inVia™ konfokalt Raman-mikroskop

Under mer än två årtionden har vi konstruerat, utvecklat och förfinat vårt inVia-mikroskop av forskningsklass som levererar bästa data på kortast möjliga tid. Läs mer om hur du kan konfigurera ditt inVia-mikroskop för även de mest krävande Raman-mätningar.

inVia Raman-mikroskop

Insamling av data på inLux SEM Raman-gränssnittet

inLux™ SEM-Ramangränssnitt

inLux™ SEM-Ramangränssnittet erbjuder Raman-funktioner med hög kvalitet till din SEM-kammare. Nu kan du samla in Raman-spektra som kan skapa bilder i 2D och 3D medan bilderna samtidigt avbildas i SEM.

inLux-gränssnitt

Virsa Raman-analyserare med prob

Virsa™ Raman-analysator

Virsa Raman-analysatorn är ett mobilt system med fiberoptiskt kopplade prober. Det är lämpligt båda för mikroskopiska och omfattande Raman-analyser. Virsa-analysatorn erbjuder kraften med Raman av forskningsklass för stora eller icke flyttbara prov på plats.

Virsa Raman-analysator

Virsa med prob

Virsa™ Raman-analysator för bioprocesser

Virsa-analysatorn är optimalt lämpad för kontinuerlig övervakning av bioprocesser. Ta reda på hur Raman-anslyser med en Virsa-analysator kan bidra till att implementera US FDA:s analytiska teknik (PAT) vägledning.

Virsa-analysator för bioprocesser

Farmaceutisk ramananalyserare RA802

RA802 Farmaceutisk analysator

RA802 Farmaceutisk analysator har särskilt utvecklats för läkemedelsbranschen och är en Raman-spektrometer med hög genomströmning, som ger omfattande kemisk information trots att den är lättanvänd.

RA802 Farmaceutisk analysator

Biologisk ramananalyserare RA816

RA816 Biologisk analysator

RA816 Biologisk analysator har särskilt konstruerats för biologisk och klinisk användning och kan användas för att bedöma kemiska ändringar som uppstår när sjukdomar uppkommer och utvecklas.

RA816 Biologisk analysator


Webbkonferens: Välja en Raman-spektrometer

Lär dig mer om vad som utmärker ett bra Raman-instrument Våra Raman-spektroskopiexperter demonstrerar detta på ett inVia™ konfokalt Raman-mikroskop.

Se nu

 

Mer information

Justera ett Raman-mikroskop för hand

Tillbehör

Vi tillhandahåller många olika tillbehör, så att du kan optimera dina Raman-mätningar för att uppfylla dina experimentella behov.



Tillbehör

Virsa Graphene Raman

Programvara

Renishaws WiRE™-program kontrollerar fullt automatiska Raman-instrument men inkluderar även kraftfull databehandling och analyspaket.

Raman-programvara

Raman-bild av rakkräm

Nyckelteknologier

Våra spektroskopiprodukter innehåller många patenterade innovationer. Upptäck de grundteknologier som används i våra Raman-system.



Nyckelteknologier

Vill du veta mer?

Vår lokala representant besvarar gärna dina frågor. Se kontaktuppgifter och ett tillhörande frågeformulär via länken nedan:


Kontakta oss

Få de senaste nyheterna

Håll dig uppdaterad och få senaste nytt, webbkonferenser, applikationsmeddelanden och produktlanseringar direkt i din inkorg.




Prenumerera