Hoppa över navigering

Monteringshårdvara

Tillbehör finns tillgängliga för att förenkla inställning, justering och användning av ditt laserpulsgivarsystem HS20.

Skyddstub för strålen

Tub för HS10 laserskala med lång räckvidd

Tubsystemet för skydd av strålen kan användas med linjär optik med antingen lång eller kort räckvidd, för att skydda strålens väg från smuts och kylmedel, och ger också en stabil temperaturmiljö för lasermätningsstrålen.

Grundläggande för pålitligheten hos positionsåterkoppling är att en stabil, noggrann laseruppriktning måste upprätthållas längs hela axelns längd. I applikationer med lång räckvidd kan uppriktningens stabilitet påverkas av temperaturgradienter som formas genom strålen; dessa orsakas oftast av snabba förändringar i omgivande miljö.

Tubsystemet skyddar mot bildandet av temperaturgradienter genom att använda ett "luftmatningssystem" som blandar luften över hela axelns längd.

Egenskaper och fördelar

  • Skydd av strålens väg - tuben för skydd av strålen är den sista försvarslinjen som skyddar laserstrålen från smuts och kylmedel.
  • Temperaturstabilitet - luftmatningssystemet inne i tuben blandar luften för att skapa konsekventa förhållanden längs axelns längd.
  • Modulär konstruktion - standard 3 m längd ger ett modulärt baserat tubsystem när de används tillsammans för applikationer med långa axlar.

Riktplatta

HS20 riktplatta

Riktplattan är speciellt konstruerad för att förenkla uppriktningsprocessen för HS20-lasern på större maskiner.

Denna platta tillsammans med de 3 justeringsfötterna monterade på HS20-laserhuvudet möjliggör att användaren utför translations- och rotationsjusteringar både i det horisontella och vertikala planet.

Egenskaper och fördelar

  • Enkel uppriktning - genom att möjliggöra flexibilitet i uppriktningen med translations- och rotationsjusteringar för att förenkla uppriktningsprocessen.
  • Stabil lasermontering - ger ett stabilt fäste som enkelt kan monteras på sidan av maskinen.
  • Justerbart optiskt fäste - justeringsplattan tillhandahåller ett optiskt fäste som möjliggör oberoende justering för interferometerenheten.
Köp online

Produktinformation