Hoppa över navigering

Specialanpassade fixturer

Om Renishaws standardsortiment av modulära fixturer inte uppfyller dina krav kan vi designa och skapa specialanpassade fixturer för din CMM, ditt avsyningssystem eller ditt Equator™-mätsystem.

Specialanpassade fixturer är alla olika

Det är därför vårt team av designtekniker samarbetar med dig för att skapa en specialanpassad fixtureringslösning, specifikt för dina behov.

Renishaws tekniker erbjuder specialanpassade fixtureringslösningar till dina kontroll- och mätsystem, och tar en konstruktion från koncept till färdig produkt. Specialanpassade fixturer används i alla branscher från flyg till fordon och medicinsk verksamhet till precisionstillverkning.

För att säkerställa bästa möjliga lösning betraktas alla aspekter av den specifika uppgiften inklusive:

  • Hur ofta detaljen kommer mätas
  • Materialtyp samt detaljens storlek och form
  • Detaljens mått och toleranser
  • Detaljens orientering och referenspunkter
  • Fixturens vikt och storlek

Du kan också skicka bilder, detaljer, utskrifter eller CAD-filer som våra tekniker sedan granskar. Fyll i ett beställningsformulär för specialanpassade fixturer nedan eller kontakta ditt lokala försäljningskontor för att diskutera dina behov av specialanpassad fixturering.


Vårt designteam kan också hjälpa dig att designa specialanpassade överföringssystem för detaljer som uppfyller dina krav. Renishaws överföringssystem är den perfekta lösningen för en produktionsmiljö med CMM, eller där tunga och svårlastade komponenter inspekteras.

Bilder på ampassade applikationer