Hoppa över navigering

TCR20

TCR20 är ett kompakt probmodulrack för användning med PH20 som möjliggör snabb och repeterbar verktygsväxling och spetskorrigering.

TCR20

TCR20 baseras på industristandardutbudet av MCR20-racksystem, förvarar moduler säkert för snabb automatisk växling, och skyddar kontaktytorna från luftburna föroreningar inom maskinens arbetsområde.

TCR20 kan bära hela utbudet av TP20-moduler för användning med ett PH20-system och kan hantera en mängd olika kombinationer av moduler och mätspetsar.

TCR20 har en inbyggd spetsreferensenhet i mitten av rackenheten, vilket minskar cykeltiden vid mätning och när spetskorrigeringen utförs.

Spetskorrigering är nyckeln när den absolut högsta nivån av noggrannhet krävs för en viss applikation. Det kompenserar för eventuella kvarstående variationer efter ett verktygsbyte, och upprätthåller den marknadsledande noggrannheten från PH20.

Bredd

200 mm

Djup

57 mm

Basdiameter

50 mm
 

Utökad garanti

För er säkerhet finns en 3-årig garanti tillgänglig för era nya CMM-produkter under de första 3 månaderna efter inköpet. Kontakta din återförsäljare.