Hoppa över navigering

Automatiserat RTP20-probhuvud

RTP20 ger ett huvud med motorfunktioner och integrerad beröringskänslig mätprob av typ TP20 som ger högre produktivitet, längre räckvidd och högre flexibilitet.

Den automatiserade indexeringen hos RTP20 gör det möjligt att flytta den integrerade TP20-proben till 168 repeterbara positioner i steg om 15 grader längs både A- och B-axlarna. Det krävs bara en enda kvalificeringsrutin för varje mätspetsposition, och du kan göra snabba detaljkontroller.

RTP20 probhuvud med pol

Viktiga fördelar med RTP20-proben

Produktivitet

Högre produktivitet uppnås genom probmodulväxling och automatiserad indexering utan något behov av konstant omkvalificering/kalibrering.

Ökad räckvidd och flexibilitet

En inbyggd förlängning tillsammans med befintliga förlängare möjliggör en räckvidd upp till 168 mm (inklusive maximal mätspetslängd).

Automatisering

Om du använder koordinatmätmaskinens rörelse för att låsa och orientera huvudet, i kombination med MCR20, får du ett helautomatiserat system.

Kollisionsskydd

TP20-modulerna har överrörelse i alla riktningar. Magnetfästet ger extra kollisionsskydd i X- och Y-led.

TP20-moduler

RTP20 med komplett rack

Den existerande serien med TP20-moduler erbjuder många olika triggningskrafter och alternativ för riktningsavkänning plus ökad räckvidd med förlängarna EM1 och EM2. Det finns sju tillämpningsspecifika mätspetsmoduler.

Utökad garanti

För er säkerhet finns en 3-årig garanti tillgänglig för era nya CMM-produkter under de första 3 månaderna efter inköpet. Kontakta din återförsäljare.

Produktinformation

Du kanske också är intresserad av...

Du tittar nu på RTP20-probhuvudet. Du kanske också är intresserad av det helautomatiska PH20-probhuvudet