Hoppa över navigering

Uppgradera ditt system

Renishaw erbjuder befintliga användare en mängd uppgraderingsalternativ för att ge dig den bästa lösningen.

Uppgradera nu och fortsätt dra nytta av Renishaws lösningar för maskinmätning.

Uppgraderingar från QC10 till QC20

Med alla fördelar som en trådlös ballbar QC20 ger dig, tror vi att befintliga användare kommer att vilja uppgradera.

För att göra detta så enkelt som möjligt är paketets struktur och prissättning inriktad på att ge lägsta möjliga ingångskostnad till QC20 genom att erbjuda ett ”grundläggande uppgraderingspaket” plus tillbehör och tillval som separata uppgraderingspaket eller komponenter.

På så sätt betalar befintliga användare för de funktioner som de behöver (”specialpaket” kanske också erbjuds i vissa områden).

QC20 ballbar uppgraderingspaket

QC20 ballbar volumetriskt test Byt in din befintliga QC10-ballbarenhet och få nya grundläggande QC20-uppgraderingspaketet för mindre än halva kostnaden för ett komplett nytt paket.

Denna sats inkluderar en QC20 ballbar, verktygshållare, centrumhållare, batteri, Ballbar 20 programvara/handbok (endast nedladdning), inställningskula, maskinvalideringskort, kalibreringscertifikat och verktyg.

Förpackningen har utformats för att passa direkt i QC10 ballbarväskan (endast väskor med metallram tillverkade efter 2001) eller så kan du köpa en QC20 ballbarväska som tillval.

QC20 ballbar ytterligare alternativ

Vårt sortiment med ballbar-tillbehör utökar funktionerna och flyttbarheten hos ditt QC20 ballbarsystem.

QC20 paket för partiell bågmätning

QC20-W Paket för partiell bågmätning

Detta paket består av ett modifierat centrumfäste och ett verktygsfäste med förlängning. Detta tillåter QC20 ballbarsystem et att utföra ett 220º test med partiell båge.

Möjligheten att utföra tester i alla tre plan (XY, XZ och YZ) utan att flytta centrumleden förenklar inställningen betydligt och gör det för första gången möjligt att utföra genuin volymetrisk analys.

Adapter för små cirklar för QC20

Adapter för små cirklar för QC20-W

QC10-adaptern för små cirklar är inte kompatibel med QC20 ballbar.

Befintliga användare kan köpa en adapter för små cirklar för QC20 som lätt skruvas ihop med QC20 ballbarens huvudhölje. 50 mm ballbarkalibreraren är kompatibel med QC20 och QC10 ballbar.

Bärväska för QC20-systemet

Väska för QC20-W-systemet

Bärväskan för QC20-systemet har utformats för att transportera tillbehörspaketet för små cirklar och VTL-adaptern i samma väska.

Uppgradering från RX10 till XR20-W

XR20-W kalibreringsutrustning för roterande axlar

XR20-W kalibratorn för roterande axlar har samma noggrannhet, repeterbarhet och automatiska funktioner som RX10 kalibratorn för roterande axlar men ger större flexibilitet, enklare uppsättning och allmänt snabbare tester.

Renishaw vill att så många RX10-användare som möjligt ska få nytta av funktionerna hos kalibreringsutrustningen XR20-W för roterande axlar. För att underlätta inköpsbeslutet erbjuder vi inbytesrabatter.

Det vanliga inbyteserbjudandet baseras på inbyte av ett komplett och helt fungerande RX10-paket. Enheter och paket som inte fungerar, som är skadade eller ofullständiga kan eventuellt bytas in efter beslut från Renishaw. Om inbyte accepteras kommer inbytesvärdet att vara reducerat.

Uppgradering från ML10 till XL-80

Jämförelse mellan ML10 och XL-80

Renishaw kan erbjuda en mängd olika prissänkta uppgraderingspaket för ett XL-80-lasersystem, som innehåller allt du behöver för att uppgradera från ML10/EC10 till XL-80/XC-80.

XL-80 ger betydande fördelar både vad gäller prestanda och användning jämfört med ML10-systemet. Lasern skapar en extremt stabil laserstråle, med en våglängd som är spårbar till nationella och internationella standarder.

XL-80-systemet är helt bakåtkompatibelt med ML10-optik och inställningar. CARTO-programvarupaketet används med XL-80 och består av tre applikationer:

  • Capture för att samla in laserdata
  • Explore för att analysera data enligt internationella standarder och enkelt skapa PDF-rapporter
  • Compensate för geometrisk felkorrigering med kompenseringsfiler specifika för dina behov.

Produktinformation