Hoppa över navigering

REVO RSP2 skannande prob

RSP2 för 2D-skanning- och 3D kontaktprobmätning.

RSP2 är en speciell, lätt prob för användning på REVO-system, med kapacitet för 2D-skanning (x, y) och 3D-mätning med kontaktprob (x, y, z). RSP2 består av ett universalhus där ett antal olika mätspetshållare av olika längd, med en minsta räckvidd på 175 mm och en maximal räckvidd på 500 mm, kan monteras.

RSP2-familjen består av modellerna RSH175, 250, 350, 450 och 500.

RSP fungerar genom att använda Renishaws spetsavkänningsteknologi, speciellt avsedd för att minska skanningskrafterna och minimera slitage på mätspetsen.

UCC-styrenheten hanterar den typ av mätspets som kan användas med RSP2, vilket säkerställer att optimal mätningsprestanda uppnås.

Så här fungerar mätspetsavkänning

  • Videoanimering av RSP2 REVO-probens spetsavkänning. När mätspetsen kommer i kontakt med detaljen och böjs förskjuts reflektorn. Laserns ändrade returväg känns sedan av av en positionsavkännande detektor. Mätspetsens exakta spetsposition är känd eftersom reflektorn och mätspetskulan befinner sig nära varandra.

Utökad garanti

För er säkerhet finns en 3-årig garanti tillgänglig för era nya CMM-produkter under de första 3 månaderna efter inköpet. Kontakta din återförsäljare.